Sunday 19 March 2017

Hver person har en følsomhed på 5



Én ud af fem har allergi

I foråret flyvende pollen fra træer og planter i luften og forårsager nogle risici til den kategori af mennesker . Det er en del af den biologiske livscyklus, som over en million danskere med pollenallergi mærker.
Hvert forår eksploderer mængden af pollen fra træer og planter i luften. Det er en del af den biologiske livscyklus, som over en million danskere med pollenallergi mærker.

”Har du spekulerer eksisterer allergi i familien, den store risiko for allergi," siger vicedirektør for astma og allergi  Danmark, Anne Holm Hansen i Sundhed+ tema om allergi i marts.

Blandt mange andre emner kommer hun også med en række forslag til, hvordan allergikeren kan gøre foråret og sommeren mere tålelig.

Mennesker med allergi lider pollen er el, hassel, elm, birk, græs og bynke, som alle har det tilfælles, at de danner store mængder pollen, der spredes med vinden.

Desuden døjer cirka 10 pct. af den danske befolkning med kontaktallergi. Det vil sige, at de får udslæt, hvis deres hud kommer i kontakt med for eksempel nikkel, parfume, krom eller konserveringsmidler.

Sårede unge og voksne er meget dårlig, og børn under fem år er mere udsatte  for mulige allergier. Derudover betyder det også noget, hvor mange stoffer børnene udsættes for og i hvor store mængder. Derfor gælder det om at være opmærksom på, hvilke allergifremkaldende stoffer man selv eller ens børn udsættes for.

Du kan læse mere om de forebyggende tiltag i Sundhed+, men allerede her få et par tips
Gode råd til allergikeren

     Husk din medicin.
    Iført solbriller og briller cykling.
    Brug evt. en pollenansigtsmaske så du ikke indånder luft med pollen.
   Vask dit hår inden jeg skal sove og plejes ren seng
    Hvis du har allergi over for svampesporer, så undgå skoven, når det er fugtigt eller lige har regnet.
    Hærdet udendørs aktiviteter såsom sport idræt, hvis du får svære symptomer.
    På cykel bliver du udsat for store mængder pollen. Forurenet luft kommer ind i lungerne møde piller, der forårsager træthed, træthed og sygdom

 . Derfor er det vigtigt, at du er velbehandlet, hvis du cykler meget og har høfeber eller astma

No comments:

Post a Comment